Stacks Image 665

Coaching bij Will van der Coer | Inbeweging:

Doordat bedrijven en werknemers op elk niveau een grote invloed hebben op elkaar is het zaak dat die invloed voedend is voor alle partijen. Wanneer medewerkers niet optimaal functioneren voor zichzelf en hun omgeving leidt dit tot onnodige stress en uitval.

De werknemers die het meest bepalend zijn in een organisatie zijn de leidinggevenden en managers zelf. In onze moderne organisaties waar het accent steeds meer ligt op effectieve communicatie en flexibiliteit, ligt er een belangrijke uitdaging voor onze leidinggevenden. Door zelf de verantwoordelijkheid te nemen ten aanzien van zijn of haar eigen ontplooiing en ontwikkeling kan deze een voorbeeld zijn voor zijn of haar omgeving. 
Ik geef coaching aan managers en leidinggevenden waarbij ik gericht ben op de groei van het bewustzijn van het individu en de omgeving in een groter kader. Dus niet gericht op symptoombestrijding. Door een onbevooroordeelde reflectie kan mijn coaching helpen een nieuwe visie, een nieuwe houding te ontwikkelen ten aanzien van de moeilijkheden of uitdagingen waarmee men als manager geconfronteerd wordt waardoor nieuwe wegen toegankelijk, nieuwe perspectieven zichtbaar worden.

Kenmerkend voor mijn werk is dat ik kijk en denk vanuit patronen. Daarmee bedoel ik de patronen die je blokkeren in jezelf, je (werk) relatie en je omgeving. En werken deze interne en/of externe patronen constructief of destructief voor jou?
Bel mij gerust als je specifieke vragen hebt. Je kunt mij bereiken op 073 - 6893212.

Wat heeft de coaching door Will voor jouw functioneren of bedrijf betekend:

 • Referentie / werkwijze Will van der Coer
  Zijn aanpak kenmerkt zich door een mooie mix van serieus werk en humor. Deze mix werkt bij mij erg goed, zeker als het gaat om hardnekkige niet-functionele patronen. De aanpak van Will zou ik meer omschrijven als het langzaam en met veel aandacht slijpen van een diamant, die in de loop van de tijd steeds meer gaat schitteren. Ik hoop nog lang van deze aanpak te kunnen genieten.
  Waarom, zou je denken?
  Bedrijfscoaching Will van der Coer www.inbeweging.com
  Ieder van ons heeft in zijn leven een aantal patronen ontwikkeld. Het ene patroon helpt ons verder in het bereiken van onze doelen. Andere patronen zijn (meestal in onze jeugd) ontstaan als bescherming en worden soms geactiveerd en belemmeren ons juist in het bereiken van ons doel. Werk wordt in onze maatschappij meer en meer gezien als een plek waar we ons kunnen ontplooien in plaats van een plek waar we geld verdienen om in ons levensonderhoud te voorzien. Samenwerken wordt in de huidige maatschappij steeds belangrijker. Waar mensen samenwerken, spelen onderliggende patronen een belangrijke rol.
  Als eindverantwoordelijke voor een middelgrote non-profitorganisatie heb ik dagelijks te maken met de onderliggende patronen. In de eerste plaats bij mezelf, maar ook bij anderen. Het herkennen van deze patronen en er adequaat op kunnen reageren vind ik een van de belangrijkste taken in mijn werk. Een organisatie wil ook doelen bereiken en persoonlijke drijfveren en patronen kunnen daarbij helpen of belemmeren. Ik volg al een kleine 20 jaar de mannengroep bij Will en heb daarnaast individuele supervisie bij hem. Beiden hebben mij erg geholpen om mij als mens en als leidinggevende te ontwikkelen. 20 jaar is lang, zeker voor dit soort trajecten. Will werkt dan ook niet vanuit de visie 'Dat er iets niet deugd wat even (liefst snel) verholpen moet worden'.

  mei 2013

Volg mij

Facebook Will van der Coer
LinkedIn Will van der Coer

Literatuurlijst

Literatuurlijst Lichaamsgerichte therapiën www.inbeweging.com
Download hier een complete literatuurlijst voor de verschillende therapieën.

Over Mij & Contact info

Stacks Image 1601
Wat maakt Will van der Coer zo bijzonder?
Meer
informatie over Will. Wil je eerst meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier of via onderstaande contactgegevens.
Stacks Image 1606
Voltastraat 144
5223 CP 's Hertogenbosch
Tel.: 073 - 6893212
Email:
info@inbeweging.com