Stacks Image 531

Over Will van der Coer:

Inmiddels begeleid ik al meer dan twintig jaar mannen en vrouwen op individuele basis, in mannengroepen en in gemengde groepen. Ooit begonnen op de Sociale Academie vond ik mijn weg meer bij het Instituut voor Toegepaste Psychologie (ITIP), de opleiding Postural Integration en de basis en voortgezette opleiding Sexual Grounding. Voor mij is het belangrijk te werken vanuit een harmonie van hoofd en hart en deze opleidingen gaven mij inspiratie en motivatie.

Geïnspireerd door het boek 'Afwezige vaders, verloren zonen' zag ik hoe er voor mannen een gedegen identificatiemodel ontbrak en dit was voor mij reden om, twintig jaar geleden, te starten met mannengroepen. Nog steeds zie ik hoe mannen en vrouwen in hun jeugd een gemis kunnen ervaren door het ontbreken van een (representatieve) vader- of moederfiguur.
Mijn werkwijze heeft dan ook tot doel een helingsproces op gang te brengen waarbij er ruimte is om dit verlies te ervaren en van hieruit weer te kunnen groeien. Respect en (zelf) waardering zijn daarbij sleutelwoorden.

De naam Inbeweging heb ik gekozen omdat ik het leven zie als constant veranderen dus ook een constante beweging. Het meegaan in deze stroom van verandering brengt een heel natuurlijke en vanzelfsprekende (In-)beweging met zich mee. Het (In-)beweging zijn is daarmee de basis en het proces van waaruit ik begeleid.

Opleidingen:

  • B verpleegkundige
  • Kaderopleiding
  • Sociale Academie geestelijke gezondheidszorg ( SPV'er )
  • Systemisch denken ( Interactie Academy Antwerpen )

Volg mij

Facebook Will van der Coer
LinkedIn Will van der Coer

Literatuurlijst

Literatuurlijst Lichaamsgerichte therapiën www.inbeweging.com
Download hier een complete literatuurlijst voor de verschillende therapieën.

Over Mij & Contact info

Stacks Image 1793
Wat maakt Will van der Coer zo bijzonder?
Meer
informatie over Will. Wil je eerst meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier of via onderstaande contactgegevens.
Stacks Image 1798
Voltastraat 144
5223 CP 's Hertogenbosch
Tel.: 073 - 6893212
Email:
info@inbeweging.com