Stacks Image 669

Gemengde Groepen:

Het uitgangspunt bij de gemengde groepen is die van gelijkwaardigheid.
Deze gelijkwaardigheid is de basis van waaruit mannen en vrouwen van elkaar kunnen leren en vooral: leren genieten van de verschillen.

Je kunt je voorstellen dat wanneer een man niet verbonden is met zijn (energetische) mannelijke identiteit en een vrouw niet met haar (energetische) vrouwelijke identiteit de voorwaarde ontbreekt om in openheid met elkaar om te kunnen gaan.
Wanneer deze verbondenheid met jezelf niet van vader op zoon of van moeder op dochter is overgegaan, kunnen er in de jeugd patronen zijn ontstaan die zich binnen een relatie opnieuw wortelen.
Lichaamsgerichte gemengde groeps therapie bij Will van der Coer www.inbeweging.com
Dans en geniet van het verschil ...
Bij de gemengde groepen gaan we samen kijken naar mogelijke onderliggende belemmeringen of mogelijke oude pijnen die zich weerspiegelen in de relatie. Zodat deze bewust en helder kunnen worden en er weer plaats kan zijn voor groeien en stoeien.
Bel mij gerust als je specifieke vragen hebt. Je kunt mij bereiken op 073 - 6893212.

Wat brengt jou de deelname aan de gemengde groep:

 • Referentie / werkwijze Will van der Coer
  Het is een ongelooflijk rijk gevoel om lid te zijn van een kring.

  Bart, februari 2013

 • Referentie / werkwijze Will van der Coer
  Als iemand iets inbrengt herken ik daar altijd iets in en dit helpt me mezelf te blijven onderzoeken en begrijpen. Ik ervaar het als heel steunend om iedere week bij elkaar te komen, het voedt bij mij de moed om te blijven geloven in dat liefde de bedoeling is, dat ik de bedoeling ben.

  Vera, februari 2013

 • Referentie / werkwijze Will van der Coer
  Op aanraden van vrienden zijn wij in contact gekomen met Will. Op basis van Will zijn ervaringen met o.a. familie opstellingen en sexual grounding leek mij/ons belangrijk. Natuurlijk was het de persoon Will en zijn manier van werken die het vertrouwen heeft gekregen.


  Stef, januari 2013

 • Referentie / werkwijze Will van der Coer
  Begrip en warmte en gevoel erbij te horen.

  Karel, januari 2013

 • Referentie / werkwijze Will van der Coer
  In de groep ervaar ik hoe ik in de wereld sta en waar ik in contact tegenaan loop. Het is een plek waar ik mijn verhaal kwijt kan.
  Het is ook een plek waar ik kan oefenen. Als iemand iets inbrengt herken ik daar altijd iets in en dit helpt me mezelf te blijven onderzoeken en begrijpen. Ik ervaar het als heel steunend om iedere week bij elkaar te komen, het voedt bij mij de moed om te blijven geloven in dat liefde de bedoeling is, dat ik de bedoeling ben.

  Vera, januari 2013

Volg mij

Facebook Will van der Coer
LinkedIn Will van der Coer

Literatuurlijst

Literatuurlijst Lichaamsgerichte therapiën www.inbeweging.com
Download hier een complete literatuurlijst voor de verschillende therapieën.

Over Mij & Contact info

Stacks Image 1460
Wat maakt Will van der Coer zo bijzonder?
Meer
informatie over Will. Wil je eerst meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier of via onderstaande contactgegevens.
Stacks Image 1465
Voltastraat 144
5223 CP 's Hertogenbosch
Tel.: 073 - 6893212
Email:
info@inbeweging.com