Stacks Image 665

Relatie therapie bij Will van der Coer:

Vaak wordt relatietherapie ingezet als laatste strohalm: de partners staan eigenlijk al op het punt om uit elkaar te gaan maar geven de relatie door middel van therapie nog een laatste kans. Echter, hoe langer men wacht met het aanpakken van een moeizame relatie, hoe complexer de problemen worden. Relatietherapie is dan ook niet alleen bedoeld als laatste redmiddel, het kan bijvoorbeeld ook dienen als middel tot verdieping van een relatie.
Relatietherapie kan worden ingezet bij een groot scala aan relatieproblemen. Partners die vaak hevige ruzies hebben of langzaam ‘uit elkaar groeien’, relaties waar jaloezie of ontrouw een rol speelt of stellen met seksuele problemen kunnen baat hebben bij relatietherapie.

Ook wanneer individuele psychische klachten van een van de partners de relatie beïnvloeden kan relatietherapie overwogen worden. 

Sleutelwoorden voor mij hierbij zijn "patronen" en "verbinding".
Bel mij gerust als je specifieke vragen hebt.
Je kunt mij bereiken op 073 - 6893212.
Stacks Image 42
Dans en geniet van het verschil ...

Wat heeft de samenwerking met Will voor jouw relatie betekend:

 • Referentie / werkwijze Will van der Coer
  Ik stel in mijn relatie duidelijkere grenzen en baken mijn domein af. Tegelijkertijd leer ik dat mijn levensweg samen op gaat met andere mensen en communiceer daar makkelijker over waardoor ik minder weg vlucht in zijwegen, het is ook volwassen worden.

  Gerard, februari 2013

 • Referentie / werkwijze Will van der Coer
  Om heel eerlijk te zijn, was en is onze relatie door de samenwerking met Will veel gelijkwaardiger geworden.
  Zonder Will was er waarschijnlijk geen relatie meer.


  Coert, januari 2013

 • Referentie / werkwijze Will van der Coer
  Ik laat me meer zien naar anderen, vooral mijn mannelijke kant mag gezien worden. Vrouwen reageren daar verassend positief op. Vol vertrouwen dat ik, als er een keer een fantastisch lieve en mooie vrouw op mijn pad komt, niet meer zal treuzelen maar haar zal veroveren. En mocht dat dan toch niet lukken, is ze het niet waard!

  Coen, februari 2013

 • Referentie / werkwijze Will van der Coer
  Zijn veelgebruikte uitspraak "geniet van het verschil" heeft voor veel meer ontspanning en humor in mijn relatie gezorgd en de zwaarte van een aantal problemen verlicht. Daarnaast heeft het mij gesterkt in een aantal moeilijke keuzes.

  Aloys, januari 2013

 • Referentie / werkwijze Will van der Coer
  Veel. Ik had het niet gered. Nu ik de handvatten heb aangereikt gekregen en me een stuk heb eigen gemaakt kan ik blijven staan in mijn relatie.

  Toon, januari 2013

 • Referentie / werkwijze Will van der Coer
  Ongelofelijk veel. Door hem te aanvaarden als mijn spirituele gids (waarin de aanvaarding ligt dat ik het zelf niet allemaal weet) heb ik stappen durven maken die ik nooit gedroomd zou hebben. Op mijn 50e durf ik eindelijk te geloven dat de liefde wél voor mij weg gelegd is en dat IK wél geschikt ben voor een relatie. Ik woon nu samen met een fantastische vrouw en ik durf met heel mijn hart van haar te houden. Zonder Will had ik hier nu niet gestaan ... en dat is de waarheid.

  Elco, januari 2013

 • Referentie / werkwijze Will van der Coer
  Zonder Will waren we vast bij elkaar gebleven :-) maar met Will is het veel rijker geworden.

  Bart, januari 2013

 • Referentie / werkwijze Will van der Coer
  In de relatie zijn mijn man en ik steeds meer bij onze eigen kern uitgekomen. Hierdoor mogen we steeds meer verschillend zijn. En van hieruit maken we contact. Onze relatie is steeds echter en intiemer geworden. Will kiest geen partij voor een van de twee, ook al geeft hij zijn waarheid, ik voel me steeds gezien.

  Vera, januari 2013

 • Referentie / werkwijze Will van der Coer
  Mijn relatie met mijn vrouw is van fijn maatje gegroeid naar een vruchtbare, spannende, intieme en liefdevolle relatie. Ik ben gegroeid in vertrouwen in mijn man-zijn, een heel eigen kwaliteit, die niet blijkt te lijken op de vrouwelijke kwaliteiten van mijn vrouw.

  Henk, januari 2013

 • Referentie / werkwijze Will van der Coer
  Transparantie vooral op seksueel gebied en je gedragen als een krijger, dat willen vrouwen ook.
  En het motto; bescherm je met de waarheid, altijd en overal.


  Andre, januari 2013

 • Referentie / werkwijze Will van der Coer
  Dat ik verschillend mag zijn van mijn vrouw, anders mag denken, anders reageren en ook de dingen anders doen.


  Paul, januari 2013

 • Referentie / werkwijze Will van der Coer
  Het helpt me om meer op mezelf in mijn relatie te staan. Dat voelt fijn en goed. Het brengt ook meer warmte en geluk in de relatie.


  Jan, januari 2013

 • Referentie / werkwijze Will van der Coer
  Omdat ook mijn vrouw in de gemengde groep zit, brengt het ons gezamenlijk / persoonlijk in een bewustwordingsproces. De aparte therapie sessies die wij samen hebben met Will, maken het mogelijk om goed in te gaan op specifiek onze relatie-issues. Te begrijpen wat de impact van je eigen gedrag is op je partner, en hoe het ook anders kan.

  Stef, januari 2013

 • Referentie / werkwijze Will van der Coer
  Meer inzicht in en respect voor ieders eigenheid! Verschillen mogen er zijn. Een voortschrijdend inzicht dat de patronen taai zijn en complementair aan elkaar. Desondanks is de overtuiging gegroeid dat het ‘houden van’ sterk genoeg is om het samen te zullen blijven doen.

  Tom, januari 20133

Volg mij

Facebook Will van der Coer
LinkedIn Will van der Coer

Literatuurlijst

Literatuurlijst Lichaamsgerichte therapiën www.inbeweging.com
Download hier een complete literatuurlijst voor de verschillende therapieën.

Over Mij & Contact info

Stacks Image 1528
Wat maakt Will van der Coer zo bijzonder?
Meer
informatie over Will. Wil je eerst meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier of via onderstaande contactgegevens.
Stacks Image 1533
Voltastraat 144
5223 CP 's Hertogenbosch
Tel.: 073 - 6893212
Email:
info@inbeweging.com